loading ...

Press Centar

Pozivi i saopćenja za medije

[{"img":"https:\/\/cdn.dombjelave.ba\/articles\/2018\/12\/29\/press-newspaper-fancy-pen-black-and-white-modern.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.dombjelave.ba\/articles\/2018\/12\/29\/preview\/press-newspaper-fancy-pen-black-and-white-modern.jpg","full":"https:\/\/dombjelave.ba\/assets\/images\/default\/800x600\/no_photo.png","size":"576.50","dimensions":{"width":1140,"height":710}}]

Poštovani predstavnici medija,

Nadamo se da će ovaj dio web stranice olakšati Vaš posao, te da ćemo Vam tako podatke i informacije o radu naše organizacije učiniti što dostupnijim, a Vašu komunikacija s nama što jednostavnijom i bržom.

Na ovoj stranici možete preuzeti saopštenja za javnost, fotografije, zvanični logotip, kao i druge materijale koji Vam mogu biti od pomoći prilikom kreiranja informacija i tekstova/navoda o našoj organizaciji.

Naravno, mi Vam uvijek stojimo na raspolaganju.

Kontakt osoba:

Alisa Ibrahimović
stručni saradnik za informisanje
T: +387 62 682 879
dombjelave@hotmail.com

Ukoliko želite da Vas uvrstimo u našu mailing listu i da Vas redovno informišemo o našoj organizaciji i našim aktivnostima, molimo Vas da nam pošaljete sljedeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Medij za koji radite
  • Kontakt telefon/mobitel
  • E-mail

Podatke možete poslati na e-mail: dombjelave@hotmail.com

U ovoj sekciji također možete preuzmati pozive za medije. Linkovi na odgovarajuće dokumente se nalaze ispod.

Izvještavanje o djeci i mladima ima svoje specifične izazove. Zajednički možemo obezbijedili da zahtjevi novinarske profesije budu ispoštovani, ali da ujedno osiguramo pravo na privatnost, nediskriminaciju i nestigmatizaciju djece i mladih koji su u brizi organizacijeKJU Doma za djecu bez roditeljskog staranja. Stoga Vas ljubazno molimo da pročitate dokument Smjernice za novinare, a ujedno možete preuzeti i pozive za medije.