loading ...

Aktuelnosti

Obilježena 118. godišnjica rada Doma za djecu bez roditeljskog staranja Sarajevo

[{"img":"https:\/\/cdn.dombjelave.ba\/articles\/2018\/12\/29\/3.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.dombjelave.ba\/articles\/2018\/12\/29\/preview\/3.jpg","full":"https:\/\/dombjelave.ba\/assets\/images\/default\/800x600\/no_photo.png","size":"388.61","dimensions":{"width":1140,"height":710}}]

Kantonalna Javna Ustanova Dom za djecu bez roditeljskog staranja-Sarajevu,tradicionalno svake godine svačanom manifestacijom obilježava Dan Doma.

Prigodnim kolažnim programom kao i prezentacijom na kojoj smo prikazali aktivnosti iz protekle godine, obilježili smo 118-tu godišnjicu ove Ustanove. Gosti su imali priliku da obiđu odjeljenja na kojima borave djeca te se upoznaju sa njihovim svakodnevnim aktivnostima i radom ove Ustanove.. Uz prisustvo djece, odgajatelja ali i velikog broja zvaničnika iz zakonodavne i izvršne vlasti KS, stranih diplomata te velikog broja službenika iz oblasti rada, socijalne politike, nevladinog sektora i prijatelja Doma, upriličena je svečana manifestacija obilježavanja Dana Doma.