loading ...

Press Centar

FK Sarajevo u posjeti KJU Domu za djecu bez roditeljskog staranja

[{"img":"https:\/\/cdn.dombjelave.ba\/articles\/2019\/11\/27\/fk-sarajevo-u-posjeti-domu-za-djecu-bez-roditeljskog-staranja-na-bjelavama.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.dombjelave.ba\/articles\/2019\/11\/27\/preview\/fk-sarajevo-u-posjeti-domu-za-djecu-bez-roditeljskog-staranja-na-bjelavama.jpg","full":"https:\/\/dombjelave.ba\/assets\/images\/default\/800x600\/no_photo.png","size":"191.77","dimensions":{"width":1140,"height":710}}]

Sedmicu uoči 140. gradskog derbija Fudbalski klub Sarajevo odlučio je posvetiti humanitarnim aktivnostima. Prvotimci Bordo kluba danas su zajedno sa klupskim predstavnicima posjetili Dom za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama, gdje su se družili sa mališanima.

Tridesetak dječaka i djevojčica koji su bili u domu u momentu posjete, tokom druženja igračima su pokazali svoje fudbalske vještine. 

Igrači su iskoristili posjetu i da pozovu mališane na predstojeću premijerligašku utakmicu koja će se odigrati u subotu, gdje će dječaci i djevojčice imati priliku družiti se sa polaznicima Omladinskog pogona FK Sarajevo. 

 

https://www.fksarajevo.ba/bs/klub-u-zajednici/fk-sarajevo-u-posjeti-domu-za-djecu-bez-roditeljskog-staranja-na-bjelavama/5531